sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Kesis syntyy hyvää vauhtia


by Risto Vähäkainu
29.6.2012

Radiomaailma 6-7 tupsahti jäsenistön postiin joillekin jo ennen Juhannusta ja lopuille tämän viikon alussa. Se sai tietysti kesisasiatkin piristymään ja ilmoittautumisia on tippunut koko viikon ajan. Nyt kun olen lähdössä runsaaksi viikoksi lomailemaan (lienen paikalla taas noin 11.7. aikoihin), lienee aika tehdä pieni tiedotus tilanteesta.

Mitä tulee varauksiin, niin joudumme pikapuoliin luovuttamaan osan hotellikiintiöstämme pois, mutta on melkoisen varmaa, että hotellihuoneita on edelleen saatavissa. Ratkaisevia päiviä ovat 10-12.7, jolloin selvitämme Kivekkään Karin sekä Rantapuiston edustajan kanssa tilanteen. Varauksia on jo nyt tullut mukavasti, mutta lisää saa tulla niin yöpymisvarauksia kuin päiväkäynti-ilmoittautumisiakin. Muistakaa, että päiväkävijöidenkin on varattava halutut ateriapalvelut erikseen.

Kokouksen ohjelma on koko lailla Radiomaailmassa sekä blogissa kerrotun kaltainen. Voimme myös tarkentaa joitakin kohtia jo nyt: perjantain DX-matkailuesitystä valmistelee tiimi Arto Mujunen + Heikki Puranen ja DX-kilpailun pitää tuttuun vaativaan tyyliinsä Lauri Niemi. Lauantaina tekniikkaosuuden vetäjäksi on lupautunut pitkän linjan tekniikkaekspertti Ilkka Martikainen ja hän kertoo, että suunnitelmissa on käydä FM-laitteiston tekninen sielunelämä läpi mahdollisimman tarkasti ja parantaa sitä osa osalta. Muutkin kysymykset ovat tervetulleita tähän interaktiiviseen osuuteen. Aihkiniemen pedispaikan esittelee Lauri Niemi yllätyksen kera. Iltapäivän loppupuolella käydään läpi kesäkokousten historiaa Jyrki Talvitien sekä Risto Vähäkainun esitelmissä. Asemavierailuista ei ole vielä uutta kerrottavaa, mutta sekä perjantai-iltapäivän Radio Sputnik (Helsingin keskusta) että sunnuntain YLE TV Pasila ovat edelleen ohjelmassa mukana. Kannattaa seurata tätä blogia mm. näiden vierailujen uutisten suhteen.


Tervetuloa kaikki entiset ja nykyiset ja tulevat jäsenet juhlakesäkokoukseen 3-5. elokuuta Vuosaaren Rantapuistoon! Tehdäänpä tästä merkkivuodesta oikein upea ja mittava kesäkokoustapahtuma!