torstai 19. heinäkuuta 2012

Ennakkoilmoittautuminen asemavierailulle ja ohjelmantekoon käynnissä

Kesäkokouksen ohjelmaan kuuluu kaksi asemavierailua. Jälkimmäinen on sunnuntaina 5.8, jolloin pääsemme Mika Mäkeläisen johdolla tutustumaan YLEn TV-tiloihin Pasilaan. Tähän ilmoittautuminen tapahtuu kesiksen yhteydessä, joten siitä ei nyt enempää.

Ensimmäinen asemavierailu on jo perjantaina 3.8 klo 14 eli ennen varsinaisen kesäkokouksen alkua. Pääsemme tutustumaan Radio Sputnikin toimitiloihin os. Bulevardi 10 Helsingin keskustassa. Tarkoitus on, että lähdemme Rantapuistosta klo 13 ja siirrymme metrolla Rastilasta keskustaan (huom: metroliput tai muut matkakustannukset hoidetaan itse). Mukaan voi tulla myös suoraan keskustasta saapumalla Bulevardille klo 14 mennessä (esim. viereinen Vanhan Kirkon puisto on miellyttävä odotuspaikka). Tähän vierailuun tulee ehdottomasti ilmoittautua etukäteen sähköpostilla os. rv@sdxl.org. Ilmoita myös, tuletko Rantapuistosta vai muuten, sekä matkapuhelinnumerosi yhteydenpitoa varten.

Toivottavasti mahdollisimman moni ehtii jo tälle vierailulle mukaan.

Ilmoittautumisia kokoukseen otetaan edelleen vastaan ja muutama hotellihuonekin on vielä vapaana. Lisää blogipäivityksiä on myös tulossa lähiaikoina.


terveisin

kesäkokoustoimikunnan puolesta

Risto Vähäkainu____________________________________________________________


Scandinavian Weekend Radion kanssa yhteistoimin toteutettava Kesisradio 2012 on äänessä vanhaan totuttuun malliin lauantaipäivän ajan. Osa ohjelmasta tehdään suoraan kesäkokouspaikalle rakennettavasta studiosta ja SDXL ry. tarjoaa mahdollisuutta päästä ääneen lyhyille ja keskipitkille aalloille, ja tänä vuonna myös FM:lle. Ohjelmanteosta kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä os. jmn@sdxl.org 26.07.2012 mennessä! Mieluiten kuitenkin mahdollisimman pian, jolloin juuri Sinulle sopivin ohjelma-aika on vielä vapaana.


73 Jan-Mikael Nurmela, JMN