maanantai 21. toukokuuta 2012


Tervetuloa juhlakesäkokoukseen!

Suomen DX-Liitolla on ilo toivottaa kaikki DX-harrastajat ja muutkin kiinnostuneet elokuun alussa (3-5.8) pidettävään 50. kesäkokoukseensa. Kokous pidetään peräti pitkän tauon jälkeen Helsingissä ja mikä sen hienompaa, kun kyseessä todella on 50. kerta, kun DX-kuuntelijat kokoontuvat kesiksen merkeissä yhteen.

Ensimmäinen kesäkokous pidettiin luonnollisesti varsin pienimuotoisena Helsingin Kaivopuistossa elokuussa 1963. Myös kokoukset 1964 ja 1966 pidettiin Helsingissä (ja 1965 Sipoossa), mutta sen jälkeen on sitten kokoonnuttu eri puolilla Suomea. Joka tapauksessa on upeata järjestää kokous vihdoin täällä Helsingissä, jossa on myös meneillään 200-vuotisjuhlavuosi Suomen pääkaupunkina. 

Kokouspaikkamme on Vuosaaressa sijaitseva Hotelli Rantapuisto ja ympäristö ei olekaan mitenkään kaupunkimainen. Kuitenkin Meri-Rastilan lähiö on aivan vieressä, bussilla pääsee noin 600 metrin päähän hotellista ja Rastilan metroasema (johon metro tulee Helsingin keskustasta noin kahdessakymmenessä minuutissa) on hieman runsaan kilometrin päässä.  Ja ilmaisia autopaikkoja hotellilla on riittävästi. Sijainti ja yhteydet ovat siis hyvät.